PDTDI nehezen indul

PDTDI motoros autóknál gyakran lehet találkozni, hogy üzemmeleg motornál csak nehezen, köszörülve indíthatók be, holott hidegen minden rendben van az autó indulásával. A problémát egy apró hiba okozza a motor vezérlőegységének a szoftverében, amely helytelen befecskendezési mennyiséget ad a motornak 90C-fokon indítózásnál ( hidegen és kb.80C fok alatt tökéletesen indul ).

A hiba jelentkezhet 1.9 TDI motorokon is ( 1Z , AFN stb. ) 90/110Le amely más okból fakad, de szintén javítható szoftveresen!

A hibát egyszerűen tudjuk javítani szoftveresen, szervízcsatlakozón keresztül. Kiolvasás és a megfelelő adatok módosítása után az autó újból tökéletesen indul minden motorhőmérséklet tartományban bármiféle megbontás, vagy külön alkatrész beszerelése nélkül.

  • Chiptuning
    A modern autók motorjának működését elektronikus motorvezérlés irányítja és felügyeli.
  • PDTDI melegindítás probléma
    PDTDI motoros autóknál gyakran lehet találkozni, hogy üzemmeleg motornál csak nehezen, köszörülve indíthatók be, holott hidegen minden rendben van az autó indulásával.
  • Egyedi hibakódok kikapcsolása
    A chiptuning mellett foglalkozunk egyedi hibakódok, szenzorok kiiktatásával és a hozzájuk tartozó vészüzem megszüntetésével.