Chiptuning

A modern autók motorjának működését elektronikus motorvezérlés irányítja és felügyeli. Egy adott motor általában több teljesítményváltozattal is elérhető. A különbség általában csak a motor vezérlésében van, a chiptuninggal ezeket a tartalékokat tesszük elérhetővé. A teljesítménynövekedés akár +30% is lehet, alacsonyabb fogyasztás mellett.

A chiptuning elvégzéséhez szükségünk van az autó motorvezérlő egységének gyári szoftverére. A szoftver kiolvasása történhet szervízcsatlakozón, vagy asztalon, speciális portokon keresztül. A kiolvasott gyári tartalom archiválása után, igény szerint módosítjuk azt, figyelembe véve az autó állapotát és a szoftver adta lehetőségeket.

  • Chiptuning
    A modern autók motorjának működését elektronikus motorvezérlés irányítja és felügyeli.
  • PDTDI melegindítás probléma
    PDTDI motoros autóknál gyakran lehet találkozni, hogy üzemmeleg motornál csak nehezen, köszörülve indíthatók be, holott hidegen minden rendben van az autó indulásával.
  • Suzuki DF9.9 csónakmotor Optimalizálása 20 LE-re
    Suzuki DF9.9 csónakmotor nyitásával is foglalkozunk, vezérlőegység programozásával 20 LE-re emeljük a teljesítményt. Vállajuk más csónakmotor programozását is. (DF 100, 115, 140 )